mathijs_header2mathijs_header2

10 jaar geleden begon ik mijn droom (2011). Zelfstandig adviseur willen zijn om zelf te bepalen wat ik wil gaan doen, wanneer en op welke wijze. Vooral om op mijn eigen manier nog meer aansluiting te zoeken bij het brede werkveld waarin ik actief ben; het veiligheidsdomein. Direct inzetbaar om een crisis of concreet veiligheidsprobleem aan te pakken of om mee te denken met een organisatie zoals een gemeente waarbij de wijze waarop de thema’s die spelen binnen het veiligheidsdomein ook goed tot zijn recht komen en direct toegepast kunnen worden. Dat is wat ik wil en daar wil ik graag mee verder.

Gezond verstand in combinatie met kennis, ervaring en veel energie. Vader zijn van drie jonge kinderen, binnenkort een getrouwd man, sporten om fit te blijven en altijd gedreven zijn in de opdrachten die ik doe; dit combineer ik graag. Laat weten waarmee ik u verder kan helpen! 
 

 

Direct inzetbaar om een crisis of concreet veiligheidsprobleem aan te pakken

Laat weten waar ik u verder mee kan helpen.

Aan de hand van mijn studie bestuurskunde, en de master public safety governance behaald aan de Universiteit Twente, is mijn professionele carrière gestart binnen het publieke domein. Altijd gefocust geweest op veiligheid of anders gezegd het voorkomen van onveiligheid, criminaliteit en alle uitwassen die daarbij passen. Wat heb ik in de afgelopen 14 jaar niet mee gemaakt of gedaan. Te veel om op te noemen. Wel altijd gefocust op de vele uitdagingen die binnen het veiligheidsdomein aan de orde is en dit worden er steeds meer. Daar kan ik u bij helpen heb ik gemerkt en gehoord van de opdrachtgevers waarvoor ik heb gewerkt.

Er achter gekomen dat er altijd een oplossing is voor elk probleem. Voor elke aanpak is iets te zeggen, moeten er belangen worden afgewogen en kennis en capaciteit beschikbaar zijn heb ik gemerkt. Mensen bij elkaar brengen en naar een gezamenlijk doel toewerken daar haal ik veel voldoening uit. Je niet laten afleiden en de motor willen zijn achter dit alles is wat ik graag doe. Aanwezig zijn op de momenten op straat met de professionals die de veiligheid ook daadwerkelijk versterken en inwoners, ondernemers/ winkeliers, patiënten of scholieren helpen op de momenten die er toe doen. Daar wil ik graag deel van uitmaken en gericht over communiceren.

Wil je meer weten? Neem dan contact

[unex_ce_button id="content_ozlycb2ag,column_content_odz6t14an" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link=" http://pafadvies.nl/wordpress/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]MAIL MIJ[/ce_button]

Paf Interim en Advies  -  Bosman 7  -  7141 NR Groenlo  -  M. 06 48 37 34 68

[unex_ce_button id="content_ozlycb2ag,column_content_hvcp5o747" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.linkedin.com/in/mathijspaf/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LINKEDIN[/ce_button]